30 de gen. 2014

Tallers febrer

Ja tenim el mes de febrer a sobre! I portem novetats! Hem inclòs un taller en el que també hi podran participar nens i nenes acompanyats d'un adult, és una de les peticions que més ens feieu i finalment ens hi hem posat a treballar. Al mes de març repetirem aquest tipus de taller, només us podem avançar que el tema no tindrà res a veure amb la costura i les llanes, seguiu-nos la pista si en voleu descobrir més ;)

COSTURA II: APREN A FER FANDILLES


Si ja has donat les primeres passes amb la màquina de cosir, és el moment d'avançar una miqueta. En aquest monogràfic aprendrem a fer fandilles i a saber adaptar-les per a fer-ne a les nostres filles, nebodes, etc. Amb l'excusa de fer la fandilla aprendrem un munt de tècniques avançades que us serviran per a realitzar altres projectes. Impartit per Núria de Diario de una Couturier

Dia: Dissabte 1 de febrer de 9:30h a 13:3h

Preu: 40€ inclou material + esmorzar - Inscripcions a la botiga o aquí

TRAPILLO PER ADULTS I NENS


Després de rebre moltes peticions iniciem els tallers en els que també hi podran participar nens i nenes (sempre acompanyats d'un adult).

En aquest taller tant hi poden participar adults com nens (no és només per a nens ojo!!) podreu triar a fer el projecte que més us vingui de gust, per això és ideal per a tots els nivells tant d'iniciació com avançat. Impartit per Ari Togores.

Dia: Divendres 14 de febrer de 18h a 21h

Preu: 32€ inclou trapillo +berenar
Preu especial de 42€ si el taller el feu un adult+un nen/a (nens només acompanyats paguen 32€)
El ganxet se us donarà en prestec, si el voleu adquirir ho podreu fer a un preu especial el dia del taller.

Inscripcions a la botiga o aquí 


MITJA

 
En aquest taller de mitja tu tries que vols fer: aprendre des de zero o si ja en saps fer un patró en concret. El taller es divideix en dues sessions i pots triar venir a les dues o només a una. Taller impartit per Maria d'Embolic de Fils.

Dia: Dissabte 15 de febrer i Dissabte 22 de febrer de 10:30h a 13h

Preu: 35€ les dues sessions o 18€ una sessió, inclou esmorzar. El material no està inclos però si ets principiant i no en tens t'en podem deixar de prestec per a provar-ho.

Inscripcions a la botiga o aquí


INTRODUCCIÓ A LA MÀQUINA DE COSIR


En aquest taller aprendràs tot el que cal sobre el funcionament bàsic de la màquina de cosir per a que li perdis la por i puguis començar a cosir tot allò que et vingui de gust. Pots portar la teva pròpia màquina si en tens. Si no tens màquina de cosir però estas pensant en comprar-te una i abans ho vols provar aquest taller és ideal. Taller de dues hores de durada. Taller impartit per la nostra estimada Maribel.

Nivell:
Iniciació

GRUP 1: Dijous 13 de febrer de 18h a 20h Inscripcions a la botiga o aquí
GRUP 2: Dimarts 18 de febrer de 10h a 12h Inscripcions a la botiga o aquí

Preu: 25€ inclou material +esmorzar o berenar



COSTURA DE SUPERVIVÈNCIA



 Amb aquest taller aprendràs la costura indispensable del dia a dia que et salvarà la vida en més d'una ocasió! des de cosir un botó, fer uns baixos, arreglar descosits, costures obertes... A més a més pots portar les peces que tinguis a casa per arreglar. Aquest taller de 4 hores el dividirem en dos sessions, però pots triar venir només a una. Taller impartit per la nostra estimada Maribel.

Nivell: Iniciació

Dia: Dijous 20 de febrer i Dijous 27 de febrer de 18h a 20h

Preu:
35€ les dues sessions o 18€ una sessió, inclou material + berenar

Inscripcions a la botiga o aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada